Lippigmentatie ervaringen


Lippigmentatie is perfect voor vrouwen die hun lippen iets voller willen laten lijken en voor diegene die hun ochtendroutine willen inkorten. Lippigmentatie zorgt voor altijd een mooi verzorgde look van jouw lippen, daar hoef je niks meer voor te doen na deze behandeling.

Ik snap dat je benieuwd bent naar verschillende lippigmentatie ervaringen voordat je een afspraak inplant. Daarom hebben wij een aantal klanten gevraagd naar hun mening. Deze lippigmentatie ervaringen hebben wij voor jou opgeschreven, en kun je vinden op deze pagina.


De lippigmentatie ervaringen van klanten.Hieronder kun je een aantal lippigmentatie ervaringen van onze klanten lezen. Dit zijn ervaringen van klanten uit onze salon, wij kunnen niet garanderen dat u in een andere salon de zelfde ervaringen zult hebben.

"Gekozen voor permanente make-up lip blush. Hier zijn 2 behandelingen voor, en ik kan oprecht zeggen dat ik zeer tevreden ben. De kleur past perfect bij mijn kleurtype, kortom zeer goed gekozen door Lianna. De vorm is evenals prachtig. Daarnaast is Lianna een professional. Erg prettig en netjes in de omgang. Je voelt je zeer op je gemak in de behandelstoel. Lianna is een vakvrouw!"
"Wow wat een verschil, mijn lippen lijken mooi doorbloed na de lippigmentatie behandeling. Ik had bleke lippen van mijzelf en heb nu een hele natuurlijke look waar ik heel blij mee ben."
"Ik ben zo blij met mijn lip blush. Ik had asymmetrische lippen. Door de behandeling Lip blush lijken mijn lippen symmetrisch en mooi doorbloed. Ik heb gekozen voor een kleur zo dicht mogelijk bij mijn eigen lip kleur voor een natuurlijk resultaat. Daarnaast werkt ze super precies en legt alles duidelijk uit. Ik ben erg tevreden!"
"Gisteren voor het eerst een behandeling ondergaan bij deze salon, ik had gekozen voor een Lip Blush. De eigenaresse is heel content en correct en geeft je vertrouwen. Samen tekenden wij de gewenste vorm van mijn lippen uit en ook de pigmentkleur werd in overleg gedaan. Tijdens de behandeling werd er heel hygiΓ«nisch en correct gewerkt, waarbij ze steeds vertelde wat ze ging doen. Ik ben zeer tevreden met de manier waarop de lip blush werd gezet en heel happy met het eindresultaat. Een dikke aanrader dus!"

Word je blij van de lippigmentatie ervaringen?Hebben de lippigmentatie ervaringen jou enthousiast gemaakt? Via de website kun je direct een afspraak inplannen.

Kijk ook gerust verder op onze website, wij hebben ons best gedaan om alles wat betreft lippigmentatie zo helder mogelijk voor je te maken.

Mocht je nog vragen hebben dan kun je altijd contact opnemen.

De behandeling wordt uitgevoerd door Lianna’s Beautybar in Lelystad, dΓ© schoonheidssalon met 100% positieve lippigmentatie ervaringen. De salon is GGD goedgekeurd en werkt alleen met goedgekeurde pigmenten. Je kunt heel gemakkelijk online een afspraak inplannen.

Afspraak maken