Lippigmentatie kleuren


Lippigmentatie kleuren kunnen flink verschillen van elkaar, daarom kun je op deze pagina alles lezen over lippigmentatie kleuren.

Lippigmentatie is een behandeling waarbij de vorm van de lippen geaccentueerd wordt en hierdoor kunnen de lippen optisch voller lijken. Je hebt altijd 2 behandelingen nodig.

Als je voor de behandeling lippigmentatie gaat heb je talloze verschillende kleuren waar je uit kan kiezen. De lippigmentatie kleuren lopen van zacht, nude, roze, peach, aquaral/poederig of juist intenser, zoals rood, burgundy. En al deze lippigmentatie kleuren kun je ook weer met elkaar mengen waardoor er altijd de perfecte kleur voor jou bij zit. Natuurlijk zal ik je altijd adviseren in welke lippigmentatie kleuren het beste bij jou zouden passen. Een rode kleur maakt in veel gevallen de lippen namelijk kleiner. Dit kan heel mooi zijn, maar als je juist optisch vollere lippen wilt kies je dus niet voor een rode tint.

Als je de keuze tussen de lippigmentatie kleuren die er zijn wilt maken adviseren we altijd wat het beste bij jou zou passen. We kijken namelijk ook naar de ondertoon van jouw huid.


Het kleuren overzicht:Hieronder zie je een lijst van een aantal mogelijke kleuren, dit is slechts een overzicht van de mogelijkheden, met bijbehorend advies wat mooi zou kunnen staan bij jou.
Er zijn verder nog allerlei kleuren mogelijk omdat er gebruik wordt gemaakt van het mengen van pigmenten.

Roze/peach

Een roze/peach lippigmentatie kleur is het mooist bij een bleke, rossige, rozige huidskleur.

Oranje/roze

Een oranje/roze lippigmentatie kleur is heel mooi bij een koele ondertoon maar voor de vrouwen die wel de voorkeur hebben voor een warme kleur.

Bruin/roze

Een bruin/roze lippigmentatie kleur is perfect voor diegene die nooit een felle lippenstift dragen en de voorkeur uit gaat naar een meer natuurlijke look. Hierbij moet je wel oppassen met al donker en/of bruine lippen of een sterke koele ondertoon. Haar huid zal de kleuren nog bruiner en donkerder maken.

Rood/roze

Een rood/roze lippigmentatie kleur staat meestal bij alle huidtypes, let wel op bij sterk koele ondertonen, hierdoor kan de kleur paars worden.

Peach/amber

Als je een olijfkleurige huid hebt zullen warme, natuurlijke lippigmentatie kleuren heel mooi zijn. Denk aan peach kleuren, warm amber.

Coral

Als je een donkere huid hebt staan veel lippigmentatie kleuren jou. Coral pigmenten zullen prachtig staan. Gebruik het best geen pigmenten met te veel wit in de kleur.

Andere lippigmentatie kleuren.Als je een andere tint zoekt kan dat natuurlijk ook, voor de lippigmentatie kleuren wordt er namelijk gebruik gemaakt van het mixen van tinten, zo kan de kleur afgestemd worden op jouw wensen.

Weet je zelf nog niet zo goed welke lippigmentatie kleur te kiezen? Neem dan contact met ons op, wij adviseren je graag!

De kleur na de lippigmentatie behandeling.Bij een semi permanente make-up behandeling heb je altijd 2 behandelingen nodig om het mooiste resultaat te behalen en de houdbaarheid te behouden.
Bij de eerste behandeling vervaagt de lippigmentatie kleur nog voor 40 tot 60%, na de tweede behandeling vervaagt het nog tot 40%. Dit is wel per persoon verschillend, bij een ouder iemand zal de permanente make-up minder snel vervagen dan bij een jonger iemand.


Het genezingsproces.

Het genezingsproces is heel belangrijk, volg dit altijd goed op voor het beste resultaat.
Hieronder zie je hoe het genezingsproces ongeveer verloopt, dit is per persoon verschillend.

Dag 1-3: De kleur zal donkerder zijn dan het uiteindelijke resultaat.
Dag 4-10: Je kan wat korstjes en vervelling krijgen.
Dag 11-29: Geen kleur/vorm te zien.
Dag 29-35: De kleur komt iets omhoog.
Dag 36-49: De kleur en vorm wordt steeds beter zichtbaar.


Wil jij deze prachtige behandeling?

Plan dan online jouw afspraak in.

De behandeling wordt uitgevoerd door Lianna’s Beautybar in Lelystad, dé salon voor lippigmentatie.

De salon is GGD goedgekeurd en werkt alleen met goedgekeurde pigmenten.

Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op.

Afspraak maken