Lippigmentatie Salon


Bij het zoeken naar een lippigmentatie salon is het van belang dat je gaat voor een kwalitatieve en veilige salon. Je lippen zijn een van de belangrijkste kenmerken in je gezicht en vallen direct op, je wilt dus dat een behandeling veilig en goed gebeurt. Op de website van veilig tatoeëren en piercen kun je precies zien welke salon is goedgekeurd door de GGD.

Als je op zoek bent naar een kwalitatieve lippigmentatie salon kun je terecht bij Lianna's Beautybar in Lelystad. Lianna's Beautybar is dé salon voor (S)PMU behandelingen van hoogwaardige kwaliteit, en daarom ook de ideale Lippigmentatie salon. De salon is een gespecialiseerde Lippigmentatie salon, maar heeft ook andere specialisaties zoals:

  • Ombré Powder Brows
  • Microblading
  • Brow Lamination
  • Microneedling Huidverbetering
  • Wimperextensions
  • Lash volume lift

In deze schoonheidssalon wordt alleen gewerkt met hoogwaardige, kwalitatieve producten die grondig zijn getest. Bij Lianna’s Beautybar mag je er van uit gaan dat kwaliteit, openheid en (h)eerlijkheid op de eerste plaats staan.

De salon is gekeurd en werkt volgens alle richtlijnen van de GGD. Elke lippigmentatie salon is verplicht een GGD keuring te ondergaan. Hiermee ben je er zeker van dat er goedgekeurde pigmenten worden gebruikt en dat de hygiëne regels strict gevolgd worden. Hier kun je kijken of een salon is goedgekeurd en volgens de hygiëne regels werkt.

Wil jij deze prachtige behandeling? Je kunt heel gemakkelijk online een afspraak maken. Mocht je nog vragen hebben dan kun je altijd contact opnemen.


Afspraak maken