Lippigmentatie voor en na


Als je op zoek bent naar lippigmentatie kan ik mij voorstellen dat je naar resultaten kijkt en dus ook graag wilt zien hoe lippigmentatie er voor en na de behandeling uit ziet.

Lippigmentatie is een semi permanente make-up en blijft ongeveer 2 tot 3 jaar zitten. Het verschil van lippigmentatie voor en na is prachtig, omdat je er zo veel mee kunt. De lippen kun je meer contour geven. Contouren kunnen namelijk vervaagd zijn door het regelmatig toepassen van lipfillers, maar ook als je af en toe last hebt van een koortslip. Kun je je al voorstellen hoe mooi de lippigmentatie voor en na is?
Ook kun je de lippen optisch voller laten lijken. Mocht je asymmetrische lippen hebben, kun je de lippen met lippigmentatie symmetrisch maken. Maar als je bijvoorbeeld vale/bleke lippen hebt kun je de lippen een mooie kleur geven waardoor ze mooi doorbloed lijken. Deze lippigmentatie voor en na is dan ook mijn favoriet, want het is een enorm mooi verschil!


Voor en na foto's:lippigmentatie voorlippigmentatie na

Hier een lippigmentatie voor en na bij vale/bleke lippen. Zoals je ziet lijken de lippen voller doordat we de lippen contour hebben gegeven. Ook lijken de lippen mooi doorbloed na de lippigmentatie.

Lippigmentatie is tegenwoordig heel natuurlijk. Maar dit is per persoon verschillend. De wens van de klant is belangrijk. De één wil een natuurlijk resultaat, maar de ander wil het lippenstift effect. Hierin heb je ook verschillende soorten lippigmentatie. Lip blush en full lips, en daardoor dus ook verschillende soorten lippigmentatie voor en na foto’s. Bij Lip blush wordt alleen de contour gepigmenteerd en naar binnen toe geschaduwd. Bij full lips worden de hele lippen gepigmenteerd, hierdoor krijg je een lippenstift effect. Beide resultaten zijn prachtig.


Zoals er meerdere lippigmentatie technieken zijn, zijn er ook verschillende lippigmentatie kleuren. Je hebt keuze uit enorm veel verschillende kleuren van natuurlijke, nude kleuren naar wat fellere kleuren. Ook kunnen we de kleuren met elkaar mengen dus er is heel veel keuze. De kleur wordt altijd door jou gekozen, maar met het advies van de pmu specialist voor het mooiste resultaat. Dit wordt altijd uitgebreid besproken.

Hieronder weer een voorbeeld van lippigmentatie voor en na maar dan met een andere kleur. Hier zie je dat mevrouw al wel doorbloede lippen heeft, maar dat de contour iets is vervaagd. De lippen lijken optisch voller na de behandeling.Verschillende mogelijkheden voor lippigmentatie.Zoals je kunt zien aan de voor en na foto's zijn er veel mogelijkheden op het gebied van lippigmentatie, het kan zorgen voor opvallende lippen, maar ook voor kleine correcties en een natuurlijke look!

Je kunt contact met ons opnemen om jouw wensen te bespreken en wij helpen je graag verder.

Lippigmentatie iets voor jou?Vind jij het ook zo prachtig en vraag je je af of het geschikt is voor jou?

Hieronder een aantal punten voor wie lippigmentatie geschikt is:
Voor jong en oud, dus voor iedereen die vollere lippen wilt.
Asymmetrische lippen.
Vale en/of bleke lippen.
Voor iedereen waarbij de contouren zijn vervaagd.
Voor iedereen die niet meer het gedoe van lippenstift wil ervaren. Een vlek op je koffiemok elke keer als je drinkt, lippenstift op je tanden en niemand die er wat van zegt..

Mocht jij voor deze behandeling gaan dan is het met zekerheid te zeggen dat lippigmentatie voor en na altijd een heel mooi verschil is! Iedereen kan het hebben.

Kies een gekeurde salonLippen zijn continu in the picture dus je wilt dat deze er mooi verzorgd uit zien. We gebruiken ze om te spreken, om te eten, om te zoenen en ze geven ons uitdrukking in ons gezicht. Volle, doorbloede lippen geven een jeugdig uiterlijk. Wie wil dat niet?

Bij de keuze voor de juiste salon kijk je altijd naar de resultaten van de lippigmentatie voor en na. Kijk ook of de salon GGD goedgekeurd is, zo weet je of de salon volgens de hygiëne regels van het RIVM werkt en of de juiste producten die veilig en goedgekeurd in de EU zijn gebruikt worden.


Wil jij deze prachtige behandeling laten zetten bij een erkende salon?

Plan dan online jouw afspraak in.

De behandeling wordt uitgevoerd door Lianna’s Beautybar, dé salon voor lippigmentatie.

De salon is GGD goedgekeurd en werkt alleen met goedgekeurde pigmenten.

Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op.

Afspraak maken