Wat is Lippigmentatie?


Als je op deze pagina kijkt denk je misschien "Wat is lippigmentatie?". Daarom leggen wij uit wat lippigmentatie precies is en hoe de behandeling gaat.

Lippigmentatie is een hele mooie natuurlijke semi permanente make-up, waarbij je de lippen kan perfectioneren en nóg mooier kan accentueren. Lippigmentatie geeft altijd een mooi, verzorgde look. Hebben jouw lippen minder contour door het gebruik van lip fillers bijvoorbeeld, of heb je vaak last van een koortslip, dan kun je met lippigmentatie de lippen weer een mooie contour geven, hierdoor zullen de lippen voller zullen lijken. Ook als je bleke lippen hebt is lippigmentatie prachtig, want je kunt de lippen een natuurlijke of een wat fellere kleur geven, waardoor de lippen mooi doorbloed lijken.


Hoe gaat de behandeling lippigmentatie?Als je een afspraak bij ons inplant krijg je allereerst een aantal formulieren doorgestuurd via de mail. Dit is om je goed voor te bereiden en het beste resultaat te behalen.

Het toestemmingsformulier moet je altijd goed doorlezen. Dit formulier is om te kijken of je gezond genoeg bent om de semi permanente make-up (SPMU) behandeling te ondergaan. Mocht je dus één van de ziektebeelden hebben dat op dit formulier staat, dan is het noodzakelijk om eerst contact op te nemen om te kijken of het invloed heeft op de behandeling.

De voorzorgsmaatregelen ontvang je ook van tevoren, deze moet je ook goed doorlezen en allemaal in acht nemen. Dit is belangrijk om het beste resultaat te behalen.

De Lippigmentatie nazorg sturen we je ook alvast, zodat je voorbereid bent. Op de dag van de behandeling nemen wij deze nazorg ook nog met je door.

1. VoortekenenAls de dag van de behandeling is aangebroken heb je je netjes aan de voorzorgsmaatregelen gehouden en teken ik eerst de gehele vorm voor met een rood potlood. Dit is een felle kleur, maar hierdoor kunnen we de lippen symmetrisch maken en zien we alle perfectiepunten.

Dit wordt natuurlijk niet de uiteindelijke kleur en daar zul je even door heen moeten kijken.

2. Kleur bepalenMocht je de vorm perfect vinden gaan we de kleur bepalen. Ik kijk altijd naar de ondertoon van jouw huid en neem ook de natuurlijke kleur van jouw lippen en jouw wens mee in de bepaling van de lippigmentatie kleur.

Mocht je benieuwd zijn wat er allemaal mogelijk is, of nog twijfelen over welke kleur je het mooist vindt, kijk dan even naar de pagina met de lippigmentatie kleuren. Natuurlijk adviseer ik je hierin en komen we samen tot de perfecte kleur voor jou.

3. PigmenterenDan start de behandeling. Het pigmenteren van de lippen duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur. Dit is per persoon verschillend, omdat het pigment door elk persoon anders wordt opgenomen. De behandeling is voelbaar, maar echt pijn doet het niet.

4. NazorgNa de behandeling vertel ik je nog wat je wel en niet kunt doen de eerste weken en geef ik je de nazorginstructies mocht je dat fijn vinden nog een keer mee. Wil je alvast kijken hoe de nazorg verloopt kun je ook kijken bij Lippigmentatie nazorg.

Wil jij ook een lippigmentatie behandeling?Je kunt direct een afspraak inplannen via de website.

Als je meer wilt weten kun je op deze website alle informatie vinden over lippigmentatie, dus kijk gerust even rond.

Bij vragen kun je natuurlijk ook contact opnemen.

Afspraak maken